hønsesalat med bacon og asparges
geha.nst
geha.nst

hønsesalat med bacon og asparges

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 kyllingebryster
  • 250 g champignoner
  • 1 dåse kogte asparges
  • 200 ml creme fraiche
  • 1 dl mayonnaise
  • 1 tsk karry
  • 1 tsk dijonsennep
  • Havsalt, friskkværnet peber
  • Pynt din hønsesalat med
  • 8 skiver bacon
  • Karse
  • 4 store stykker ristede flutes

Instruktioner

    Læg kyllingekødet i en gryde med vand, og kog det for svag varme i 12 min. Hæld vandet fra og afkøl kødet, inden det skæres i små stykker. Sæt det til side.

    Rens og skær champignonerne i kvarter, steg dem gyldne i lidt olie på en varm pande. Krydr med salt og peber. Afdryp aspargesene for væde i et dørslag.

    LÆS MERE: Er du vil dmed kylling? Her får du tips til, hvordan du får en hel kylling til at række til tre måltider.

    Rør creme fraiche med mayonnaise, karry og sennep. Vend kyllingekød, champignon og asparges i. Smag til med salt og peber.

    Steg baconskiverne sprøde og servér til den hjemmelavede hønsesalat sammen med karsedrys og ristet brød

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.