Jeg har længe gået og savnet et nemt måltid "to grap and go" - et mellemmåltid som er nemt at tage med, mætter godt og ikke indeholder en masse mærkelige ingredienser, som jeg ikke kan udtale
Hindbær er for mig indbegrebet af sommer med sol, varme og is - og til en is hører der Hindbær Guf til - det smager bare så godt, så nu er det også kommet på en af mine cupcakes
Det er ikke så tit jeg deler opskrifter her på bloggen, men efter jeg forsøgte mig medChiafrø budding, og det rent faktisk blev lidt af succes, er jeg nødt til at dele den med jer
Hvis du har brug for en lækker chia chokolade mysli, som er crunchy nu og her og ikke har mulighed for at lave den selv, kan jeg foreslå kakaocrunchen eller kardemommecrunchen fra Thunberg, som jeg har været med til at udvikle – se dem lige her
Læg dem i en gryde sammen med en flækket vaniljestang og revet skal af en citron. Ellers kan jeg anbefale Camilla Plums metode med at opvarme sukker og fordampning, prøv at se på DR's hjemmeside1 kg hindbær½ kg syltesukker1 vaniljestang1 citronAtamonRens hindbær og check at der ikke er nogle mugne imellem. Skyl glas og låg i kogende vand med 1 tsk atmom. 1 kg hindbær
SPIS DIG TIL MANGE FORDELE MEDCHIAFRØ. Fodrer huden med sunde fedtsyrer. CHIA. Jeg er selv stor fan af chiafrø, elsker chiagrødmed vanilie, mandelmælk og kanel, og efter at have læst ovenstående artikel, er jeg også begyndt at så dem og bruge dem på samme måde som karse og purløg
En sød læser gav mig inspiration til denne smoothie med ingefær i. - en håndfuld frosne hindbær. Så nu er ingefær hermed på min fast liste over, hvad der skal i mine smoothies
Ja jeg har lavet en del post medchiafrø tidligere, men denne her vil jeg ikke snyde jer for. Vi serverede det i glas med banan og mandelsmør i bunden og friske bær på toppen
i en anden skål pisker du æg og vanilje med en elspisker. Disse herlige havregryns småkager har et tvist af hindbær, så de kan serveres til så meget mere end bare på julebordet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.