Servér tomatsaucen til rødspætterullerne sammen med grønsager og friskkogt pasta eller brød. Smør rødspættefileterne med friskost, drys med persille og rul dem sammen
Persillesovs uden mel, men med fløde. Du laver ganske enkelt en bechamelsauce og tilsætter en håndfuld, hakket persille og smager til med salt og peber og evt
Servér rødspætterullernemed frisk pasta eller vilde ris. Smør fileterne med sennep og læg hakket persille og halvdelen af de finthakkede løg og hvidløg over
Smør fisken med et lag pikantost. Rul rødspættefiletten omkring rejerne og luk med en kødnål. Hæld hvidvin over, så rullerne står med fødderne i hvidvin
En rigtig lækker fiskeret med masser af smag. Stegt flæsk i ovn m/ persillesovs. Rødspætteruller. Saucen er tynd, men passer perfekt til de cremede ris
D. e. t. k. a. n. m. å. s. v. i. r. l. d. b. o. p. f. ,. g. j. u. y. h. ". -. S. æ. ). O. (. 2. 1. c. 5. 0. L. ø. K. T. 4. E. ½. 8. P. G. V. N. 7. R. H. J. A. B. M. z. C. F
En nem ret lige at smide sammen til lækker aftensmad Anders elsker persillesovs, så det skulle på denne uges madplan og for at få lidt fisk ind, stegte vi et par fiskefileter til
Server sammen med en hel gryde kartofler og en opbagt persillesovs. Dette er egentlig ikke så meget en opskrift som en påmindelse på at det stadig eksisterer Det var laaaang tid siden nogen af os havde fået stegt flæsk og det er egentlig en skam, det smager jo som de gode gamle dage
D. e. t. l. y. d. r. m. å. s. k. æ. i. g. ,. n. a. u. p. o. I. f. v. h. j. P. V. T. ). b. F. (. 2. -. 3. 5. ø. ½. 4. 1. S. R. L. N. O. . A. C. c. M. ) l
Stegt flæsk medpersillesovs er en gammel klassiker i det dansk køkken. Denne version har igen fokus på tiden, men hvor der ikke gåes på kompromis med smagen
Ved ikke helt hvad det skyldes, men tror det hænger sammen med, at så mange har et helt specielt forhold til denne ret, og måske har jeg været bange for ikke at kunne leve helt op til det billede den enkelte har af denne ret
Det er jo i virkeligheden en utrolig simpel ret, som næsten al dansk bondemad, men derfor er det også vigtigt med de rigtige råvarer og tilberedning, for det er det, der skal bære retten
400 - 500 g flæskkartoflerpersillesovs. 75 g margarine2 spsk mel med top på2 dl mælkkartoffelvand1 grønsagsbouillionterning persille 1) Imens kartoflerne er sat over og koge, bankes flæsket ud og steges på panden i stegemargarine (pas på det sprøjter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.