En af de opskrifter fra bloggen, som jeg har lavet aller flest gange, og som har åbnet mine øjne for den lækre grøntsag, er disse ovnristede blomkålmed karry og kikærter
Hak persille, mandler og ost og rør i blomkålen. Har før lavet blomkålscouscous her på bloggen. Riv blomkålen til atomer i foodprocessoren eller på den grove side af rivejernet
Kartoffelfad med spinat ogrøgetmørbrad. Røgetmørbrad bruges ofte som pålæg. Har har jeg blandet mørbradenmed kartofler og spinat i et ildfast fad, Sammen med æg og ost bliver det en lækker ovnret
røgetmørbrad, i tern. Bland mørbrad i og hæld Mornaysauce over. Super nem aftensmad med få ingredienser, og det hele skal oven i købet laves i ét fad, så opvasken kan tages på et øjeblik
Persillemarineret lammekrone sous vide medpersillecrust. Hertil persillestøv- og olie, friterede bolchebeder, løgaske og brændte, marinerede løg samt smørstegte lilla gulerødder
Neutral flødeost Mango chutney Hakket peberfrugt i flere farver Hakket rødløg Hakket purløg Hakket bredbladet persille Salt Peber Karry Smør osten på pandekagen
Smeltet saltet smør vendt med en god håndfuld frisk persille, citronskal og smurt på et stort blomkålshoved, der bliver bagt i ovnen og til sidst drysset med revet parmesan for et salt og nøddeagtigt twist
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.