Dejen røres sammen om aften, ind i køleskabet natten over, boller på pladen og 15-20 minutter senere er det friskbagte boller og hele huset dufter er nybagt brød. 5 dl vand20 g gær600 g mel - hvede, grahams, hvid hvede, fuldkorn, spelt, rugmel - hvad end man har lyst til. (Til ovenstående boller brugte jeg 300 g hvede og 300 g hvid hvede)1 tsk salt1 spsk sukker, honning eller agave sirup1-2 håndful hørfrø og/eller solsikkekerne. Hvis man har tid, så lad dem hæve 10-20 minutter. Bages ved 220 grader i 15-20 minutter
4000,-. 2-3 personer i køkkenet er nok… hvis man altså kan samarbejde. Der skal bruges omkring 6-7 liter sovs. 8 stk Hvide sild (glas af 6-700g). 2 stk cavi-art. 5 stk Røde sild (glas af 6-700g). 8 stk Mini-frikadeller (poser). 3 kg Grønkål - frisk eller dybfrost. 2 stk Ost, blå- og hvidskimmel, 70+
og det kan mærkes. Jeg er min 7. uge og symptomerne er begyndt at vælte ind. Ja jeg har kvalme konstant og det er begyndt at gå udover min store lyst til lækker mad
) – sååååøøøhhhh… Jeg har inviteret Lisbeth (I véd hende den über-smukke fra TV) med i mit køkken – for hun skal nemlig lave kransekage til alle sine gæster nytårsaften, og det vil jeg så lige hjælpe hende med – og I kan jo få alle de gode tips med på vejen
Jeg har længe gået og savnet et nemt måltid "to grap and go" - et mellemmåltid som er nemt at tage med, mætter godt og ikke indeholder en masse mærkelige ingredienser, som jeg ikke kan udtale
Efterhånden som de koger de næste 35-40 min. Mål saften op og tilsæt 750-1000 gram sukker pr. Hvis du har adgang til et paradisæbletræ, er det nu, du kan lave gelé, som kan bruges som tilbehør til varme retter eller til pynt på kager, fx æblekage
husk-pulver/loppefrøskaller. Bland massen med revet ost, æg, husk-pulver og salt, tryk fladt på et bagepapir på en bageplade, og bag den 15 minutter. Put dit ønskede fyld på, for eksempel tomatpuré og ost og bag 5-10 minutter mere
Ingredienser - og helst økologisk så vidt muligt. Ingredienser - og helst økologisk så vidt muligt. En god gang klassisk tiramisu er altid en vinder, hvis det står til mig
80-100 gram rå kakaonips eller mørk sukkerfri chokolade. 80-100 g. Sunde snacks til den lette sult. De har ikke helt en cookie konsistens, de er mere bløde indeni
Opskriftca 20 stk100 g smuttede mandler (eller mandelmel)200 g flormelis6 spsk frysetørrede hindbær3 æggehvider, tempereret50 g sukkerPastafarve - jeg brugte lidt lyserød og lidt rød1 dl piskefløde140 g hvid chokoladeSort pastafarveStart med at lave fyldet - genachen, som skal trække nogle timer. De bages ved ca 160 grader i ca 10 min - det er vigtigt at holde øje og justere varmen på ovnen
Ingredienser (til 2-3 personer). 30-40 min. Mangler du en lækker lørdagsret. Så kan jeg hjælpe dig. Denne kyllingegryde er simpelthen for lækker en spise
Som barn af 80'erne husker jeg med behersket glæde den varme skolemadpakke bestående af 3-4 halve stykker rugbrød med leverpostej, kødpølse eller lignende, der ofte lå og hyggede sig i skoletasken fra kl 7 om morgenen, når man skulle hjemmefra, til den sidste mad blev indtaget omkring middag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.