En hurtig og nem dessert med sæsonens frugt. Vask frugterne og skær dem i både. Har man ikke lige figner eller blommer i frugtskålen kan æbler bruges alene eller sammen med pærer
Snit rødløget i tynde både eller små tern, hak persille og ramsløg fint, og skær æblerne i tynde både, bland det sammen med saften fra citronen og olivenolien, tilsæt lidt god flagesalt samt frisk kværnet peber
Put fyldet i æblerne, sæt dem i et ovnfastfad og pensl dem gerne med smeltet smør. Skær kernehuset ud af æblerneog skær en skive af bunden for de står stabilt
Fjerne kernehuset æblerneog skær en ridse hele vejen rundt om æblet med en skarp kniv. Bland mandelflager med sukker, mel, blødt smør, revet kokos og et nip kanel
Sereves som hovedret med en salat til og som en forret alene. Rejesalatmed at pift af det hotte. Jeg er personligt fuldstændig vild med pil selv rejer, så dem bruger jeg
æblerne, nødderne ogyoghurten. det syrlige, søde, salte og fede går op i en højere enhed. Selv om der bruges forholdsvis meget sukker og smør, så opleves desserten som forholdsvis let pga
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.