Måske chokolade-glasuren var lidt for tyk, men det ved jeg så til næste gang. Pynt eventuelt med hvid- eller chokoladeglasur eller drys lidt flormelis over bollerne
-. F. a. s. t. e. l. v. n. f. d. r. i. å. ,. k. ø. m. j. o. g. u. y. b. æ. J. c. p. M. L. h. /. D. 1. 6. I. B. 5. 0. 2. ½. 4. 7. C. K. S. R. T. 3. Æ. x. P. 8. 9
-. -. -. -. -. J. a. ,. i. t. æ. n. k. e. r. o. H. y. d. v. F. s. l. u. g. O. j. h. I. f. ø. M. m. å. b. c. p. &. 2. 0. 1. 4. ½. A. 3. 8. 5. C. z. R. S. N. ". D. Æ. L. P. '. K. (. ). V. T. B
Ælt sukker og marcipan sammen, pisk derefter hurtigt smør og kanel i med en elpisker - kun ganske kort, det må endelig ikke overpiskes, så det bliver alt for meget skilt ad
-. -. S. e. l. v. o. m. a. n. i. k. s. h. d. f. t. …. j. g. b. r. I. å. p. O. M. c. ø. æ. u. F. –. (. 1. 2. ). 5. 3. /. 4. 0. K. y. ,. N. D. L. R. x. B. P. H. A
Det eneste jeg ved er at jeg ikke gider de margarine fyldtefastelavnsboller som bagerne bager. Fyld. De smager altså godt, men jeg må bare tilstå at fastelavnsboller slet ikke kam få mig til at få cravings og savle
De sidste par år har jeg lavet fastelavnsboller af vandbakkelsesdej, og de er rigtig gode, men så i fjernsynet, at de stod og bagte rigtige fastelavnsboller med fyld, så fik jeg bare sådan en lyst
Lav en god fordybning i hver med fingeren og fyld den med nougat og marcipan. Fyld. Tilsæt sukker, salt, honning, smør og halvdelen af melet og rør det godt sammen
-. -. -. -. -. -. G. a. m. e. l. d. g. s. f. t. v. n. b. o. r. c. i. p. j. æ. F. ,. h. M. ø. 4. ½. u. y. k. S. w. J. ". å. D. I. H. /. 2. 0. 1. 3. T. O. 5. (. ). P. N. K. B. R. L. x. &. '
Jeg advarer på forhånd at det er et lidt tidskrævende projekt at lave en wienerbrødsdej, så har beskrevet en lettere version der også giver et fantastisk resultat
-. N. u. e. r. d. t. f. h. å. n. m. g. æ. p. v. i. (. o. ,. l. a. ). k. s. b. y. j. ø. O. D. E. c. S. V. C. 1. 2. J. G. 3. 0. ½. 5. /. 4. +. z. R. B. L. F. T. Æ. K. P. 8. I. H
Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)Klik for at sende som e-mailtil en ven(Åbner i et nyt vindue)Klik for at udskrive(Åbner i et nyt vindue)
Den bløde og saftige bolle, som kan fyldes med alskens herligheder, lige fra den almindelig creme og syltetøj til nougat, marcipan, æblestykker, svesker, Nutella osv
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.