I går fik vi rispapirrullermed nudler, rejer og salat. Jeg var også lidt skeptisk i starten, da jeg tænkte, det ikke ville smage godt med alle de rå grøntsager og ustegt rispapir
Rispapirruller er en rigtig god måde at få spist det, du har til overs. Du kan fylde dem med forskellige typer fisk, kylling, oksekød og æg, og du kan variere grøntsagerne i det uendelige
HURTIG OG NEM aftensmad, med masser af hygge. Jeg elsker at lave denne ret, sammen med en masse venner, hvor vi sidder rundt om et bord og laver vores egne ruller
Tag en stor skål vand, lig hvert enkelt rispapirstykke kort tid i blød, tag op og fyld det med den krydrede ret, rul sammen og spis rispapirrullerne sammen med en god frisk salat med frugt i, som giver modsvar til den krydrede rispapir ret
Server rullerne medpeanutdip. Læg den til side med sammenføjningen nedad. mangetout ærter1 bundt koriander1 bundt myntePeanutdip. 5 spsk hoisin sauce3 spsk grov jordnøddesmør1 spsk sesamolie1 tsk sød chilisauceRør ingredienserne til peanutdip sammen i en lille skål
Start med at lave peanutdippen. Denne omgang lavede jeg også med et par søde piger. Og du bliver belønnet med de lækreste, friske ruller, der er oplagte til gæster
Især en kokos-karrymarineret kylling med grønt og peanutdip + lammedellermed bacon og persille, tomatchutney og søde kartoffelfritter har været opskrifter, jeg klart vil lave fremover
Rispapirrullerne laves ganske enkelt ved at udbløde rispapiret (kan købes i de fleste butikker efterhånden, fx Rema, Føtex og Kvickly) kortvarigt i varmt vand, hvorefter du lægger det på et skærebræt, lægger fyldet på og ruller
Rispapirrullermed grøntsager og laks med søde Kia. Da jeg trænede med Jonas igår blev det til 50 pull-ups. 5stk 10 gange supersettet med DB incline bænkpress
Opskrift rispapirruller Hanoiruller vietnamesiske forårsruller af rispapir. Nu læs det her godt igennem så du ikke kommer ud i samme fu#king situation jeg havde med de her satans rispapir-op-i-min-røv-ruller
Friske forårsruller medpeanutdip. og nu vil jeg så dele det med jer. Peanutdip. Personligt lavede jeg alle på en gang og spiste medpeanutdip og sus/sød sauce
Så der sørme deller, også kaldet spicy fishcakes med ingefær, koriander, chili og peanuts. Som tilbehør lynstegte jeg nogle grønsager (gulerødder, forårsløg og spidskål) på panden og så lavede jeg en peanutdip til, og den smager af intet ringere end peanuthimlen
Man kan også få veganske rispapirrullermed salat, avocado, agurk, inari, daikon og sojamarinerede rødløg, og man kan sammensætte sin egen menu af maki og nigiri (nu lyder det næsten som om, at jeg har styr på alle de forskellige typer sushi, men jeg har menukortet til at hjælpe mig)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.