F. r. i. s. k. t. o. e. g. n. m. a. f. ,. y. j. -. å. d. u. p. b. v. I. æ. l. ø. h. R. M. ". A. H. D. S. (. 4. ). 6. 0. 1. 3. 2. c. ½. B. O. T. K. 5. 7. 8. ) g
Dertil havde jeg ristetnogettorskerogn på panden og krydret det med lidt chili. Det var både nemt, billigt, sundt og dejlig velsmagende, da der var utrolig meget smag i alle måltidets elementer
Den her “opskrift” kan vel næppe kaldes en revolution, men den er sund, nem og hurtig at lave og alletiders som morgenmad eller frokost – og jeg tænker, det måske lige netop er dén slags, I har brug for her i juledagene med julefrokoster og hvad der ellers hører til
At komme rodfrugter i ovnen bliver altid godt, og bliver det serveret sammen med en stor bøf eller kylling så bliver det ikke bedre på en hverdagsaften
Denne del kan udelades, men det giver en dejlig sprødhed og god smag til rodfrugterne. Og hurtigt – afhængig af deres størrelse, naturligvis – og de passer sig selv
H. e. r. t. i. l. a. f. n. k. v. g. d. j. s. o. F. ,. R. m. b. å. u. 3. p. (. S. c. ). ø. h. /. w. -. M. 5. 0. 1. æ. ". B. I. y. ½. 2. G. D. T. E. L. O. K. Å. U. P. V. J. A. e l
Vask, skræl og ordn alle rodfrugter. Jeg havde ellers lige fundet halstørklæde og støvler frem. fadet inden du ligger rodfrugterne i… Ellers putter du dem bare i, som de er
Nu er vi midt i kantarellens højsæson, og det skal ikke gå ubemærket hen. Svampe er altid godt - især kantareller, hvis du spørger mig - og det her er en genial måde at spise dem på
Bland en marinade af olie,eddike og honning i en stor skål. Står aftensmaden fx på kylling eller andet der skal tilberedes i ovnen, så prøv disse ovnbagte rodfrugter sammen med
Rugbrødssandwichen er fyldt med frisk spinat, avocado, hjemmelavet pesto og skiver af gedeost, og så er den klappet sammen ogristet i parisertoastmaskinen – virkelig nemt, sundt og super lækkert
Nu er vi midt i kantarellens højsæson, og det skal ikke gå ubemærket hen. Svampe er altid godt - især kantareller, hvis du spørger mig - og det her er en genial måde at spise dem på
Her sidst på vinteren hvor rodfrugter stadig er på menuen, i hvert fald hvis man holder sig nogenlunde til årstidens grønsager, kan det godt være tiltrængt med nye ideer
Den egner sig blandt andet til stuvning, dampning og til at riste på panden i smør. Her er vores version af ristet spidskål som tilbehør til frikadeller
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.