Det kan der komme en del sjov ud af - ofte fordi jeg ikke selv tænker over, at det måske er fordi, de ikke kender kagen - indtil det går op for dem, at "Den du ved nok" bare er navnet på kagen og ikke et forsøg på at tale i hemmelige kage-koder til dem
Er ganske sikker på at I alle kender “Den du ved nok” og hvis ikke så synes jeg I skal prøve den af. 450 g mel (Schär Mix C hvis den skal være glutenfri)
Rist rugbrødet indtil du syntes det er nok. Lig avocado strimlerne på dit rugbrød, tilsæt de krydderier du nu bedst kan lide 1 Skive rugbrød (efter eget valg)
T. R. Ø. F. L. E. M. D. A. K. I. S. (. 2. 0. t. y. k. e. r. ). 1. d. l. p. i. s. f. ø. g. m. c. h. o. a. 5. 3. u. v. P. Y. N. n. H. ,. å. æ. B. -. O. b
Nå, men vi kom fra ‘Den du ved nok’ – og her følger min version af den gamle klassiker, som er en rigtig ‘snaske-kage’ og ikke særlig æsterisk at se på
Her er mit bud på, hvorfor og hvad man kan gøre. Det kan for eksempel være at lave retter med masser af grøntsager, men hvor du også bruger fløde, ost, smør, sovs eller andre ’’forbudte’’ fødevarer (ifølge den ydre/fornuften) i din madlavning – så vil du nyde maden og dermed have lyst til at lave den, men samtidig få et måltid, der på grund af grøntsagerne ikke er for kalorierigt i forhold til vægttab
Opskriften får i her. I sidste måned var det jo sukkerfriseptember, men denne måned vil jeg tænke ud af boksen… I stedet for at lave en udfordring hvor det gælder om at udelade visse madvarer, så skal oktober i stedet handle om at tænke kreativt
Jeg har skrevet lidt om det før, men har valgt at gøre det igen, fordi jeg ved der er mange der kæmper med det at kunne kende forskel på det at være sulten og det at have appetit til noget
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.