Smager helt fabelagtigt når deer helt nybagte og varme - men de kan også godt klare en overnatning. Når du tager en op, så står du tilbage med et helt nærmest rent bagepapir - al snasken er nemlig blevet inde i sneglen, fordi du har bagt den i form
Disse blivertilpassprøde og har lidt struktur hvor andre blev lidt for tykke og “cookie” agtige. Efter et par forsøg lykkedesdet for Heidi at lave deperfektehavregrynskager
Disse på billedeter en ældre portion hvor jeg 'kun' hakkedemandler & dadler på et skærebræt, men i går fandt jeg ud af, at svigermorskødhakker sagtens kunne klarearbejdet
Siden har jeg købt en Ankarsrum Assistent og denklarer opgaven udendet mindste slinger i valsen. Her vil jeg anbefale en god økologisk mel, for deer ofte fremstilletmere nænsomt, erudenblegemidler, giver et bedre brød og vælg gerne en hvor kim delen ikke erfjernet – det står på pakken
et stykke staniol over kagen til sidst, hvis denbegynder at blive for mørk. Hæld nu dejen ud på et meldrysset bord og rul den ud til et rektangel med en tykkelse på ca
Burgerbollerne kan fryses, så du altid har lækre bollerklartil når burgercravingenkommerover dig (for lad os være ærlige, det ved vi den gør på et tidspunkt)
Denanden dag kogte jeg en god æblemos af Rød Ananas æbler, så alle ingredienser var klar. Kagen var så lækker, at jeg her i æblesæsonen, fik lyst til at bage den igen for dentåler bestemt en gentagelse
kvart-i-kvalme hver lørdag, for at kunne være klar med boller hevet direkte ud af ovnen kl. Denerligetil, og jeg vil næsten vove at påstå, at det ikke kan gå galt
Må lige deledenher opskrift med jer, for deter helt klart min nye yndlings. For et par ugersiden skulle jeg bage burgerboller og tænkte at Claus Meyersikkerthavde en god opskrift
J. a. ,. e. n. f. r. s. k. j. u. l. t. d. i. o. å. g. p. m. h. v. æ. y. B. û. c. ë. b. -. 5. 0. z. 2. 4. 1. P. H. ø. V. S. 8. L. (. /. ). M. 7. %. N. R. D
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.