Sagen var den, at vi dels skulle høre en masse om COOP’s Savannah-produkter, og dels skulle bruge dem i en række sødesager, vi skulle fremstille på forskellige hold
Når nu du står tilbage med rester af både brunkager og risalamande efter juleaften. Så har jeg her en lille nem idé til, hvordan du kan få brugt resterne, og samtidig have en lækker kage du kan servere i dagene efter jul
Disse muffins er nemme at lave og lige til at tage med i madpakken – nemmere bliver det næsten ikke. Den søde tand får vi vidst alle sammen en gang i mellem (og særligt om eftermiddagen)
Tilberedningstid. Søde kyllingespyd med nudelsalat. Hak korianderrod og hvidløg, og knus dem derefter sammen med sukker i en morter til du har en grov pasta
Disse søde og svampede müsliboller er perfekte til den søde tand. 2 mosede bananer2 æg2 spsk flydende margarine1 spsk akaciehonning1 1/2 dl glutenfri havremüsli (jeg brugte Urtekrams)1/2 dl rosiner 1 dl glutenfri havremel1 dl fin glutenfri mel (jeg brugte Schär C)1 tsk bagepulver En smule vanillepulver 1/2 tsk havsaltRør det våde sammen og tilsæt resten af ingredienserne
Varm stegepanden op til medium varme. Tilsæt om nødvendigt mere olie. Dæk skålen med plast, og lad blandingen hæve til dobbelt størrelse, 30-45 minutter. Tilsæt 1 spsk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.