Min fars faster Inge er, hvad man i gamle dage ville kalde en rigtig knag i et køkken, rundet af husholdningsskole og en plads som kokkepige i sin tidlige ungdom
vanillesukkerSukker og smør røres sammen, der tilsættes æg, vaniljesukker. Bages på hver side i et særligt gode råd jern, som smøres med en flæskesvær eller flydende margarine, efter bagning af hver kage, såfremt det ikke er et moderne teflonbelagt jern
Min tidligeresvigerindeønsker sig inspiration til fleresalater, andre vil gerne have inspiration til varmt tilbehør og nogen har vildt brug for ideer til nye hverdagsretter
Jeg vil normalt aldrig købe en færdiglavet tærtedej, men mine kraftererblevet brugt på arbejdet i dag, så hvis der skulle serveres varm mad var det eneste option
Dog er jeg blevet bedre til at beherske mig, og har sidenhen lavet mine tærter og tangbrødet, som nok er det mest populære brød jeg har lavet og bliver ofte delt på Instagram
Selvom fedtindholdet er væsentligt lavere, kostfibre indholdet højere og lasagnen erblevet proppet med skønne grøntsagerer smagen BEDRE end Knorr´s lasagne
Min mor havde fyldt huset med damer, som forinden var blevetorienteret om, at frokosten ikke skulle være al for stor og fyldig, da eftermiddagen ville byde på rig mulighed for at fylde maven
Når din Buttercream har samlet sig, og erblevet glat og flot i overfladen kan du tilsætte Nutella. Opskriften er med Swiss Buttercream Marengs, hvilket jeg næsten altid bruger som frosting på mine cupcakes
Hvis hindbærsaften erblevet for kold, varm den da lidt op så husblassen kan udbløde helt. Denne kage har været længe ventet på bloggen … Men nu er den her endelig
) Når jeg skriver sådan, er det fordi jeg flere gange efter at have set Mette Blomsterbergeller en anden dessert-vizard trylle den lækreste creme brulée frem, selv har stået med en halvflydende lækkersmagende vaniljecreme, der bare ikke erblevet rigtig stiv og derfor kun har sendt tankerne i retning af creme brulee pga
Bollerneovenovererblevet bagt utallige gange i vores køkken, de erblevet testet og godkendt af familie og venner, så nu er de endelig klar til at lande på bloggen
Disse knækbrød ertidligereblevet postet på bloggen, men de tåler bestemt en gengivelse. Efter en arbejdsweekend står den nu på hele to fridage, hvad mere kan man ønske sig når nu vejret viser tegn til at blive helt suverænt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.