Forrige weekend havde jeg en god dag uden så mange smerter, så Isabella og jeg besluttede os for at lave hyldebærsaft, desværre var det sidst på sæsonen for hyldebær, så vi endte med at lave saft af en blanding af alt godt fra haven
Labdecor
Uhm - tigerrejer og kammuslinger. Er altid bare lækkert. Vi skulle have gæster - og så tænkte jeg, at vi skulle prøve denne variation
af Alletiders Opskrifter - de har utroligt mange superlækre opskrifter - og i dag bager jeg banankage til kollegerne - ja, så er der noget at glæde sig til igen i morgen
Der er ikke noget som pandekager, der kan tage én tilbage til barndom, hygge og mormor. Og jeg eeeeelsker pandekager
Sanne's hemmelige ingredienser
Det er jo helt vildt. Faldt helt tilfældigt over en gråand i REMA1000 forleden. Sådan én vil jeg prøve at lave, tænkte jeg - og det er noget af det mest lækre, vi har fået
Mmmmmh humus. Det er bare guf, og når jeg har lavet en portion så kommer det på alt. Knækbrød til morgenmad, i sandwichen, på rugbrødet, i burgeren, som dip til gulerødder eller agurk (er vildt godt til agurk)
En ting jeg specielt elsker ved efteråret, er alle de friske rodfrugter. Jeg har netop været henne hos naboerne og købe gulerødder og rødbeder i deres vejbod
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.