Godmorgen. * Friske og vel udhvilet. i don’t think so. Men op skal jeg ” Normalt” plejer jeg at forkæle mig selv med chiafrø om fredagen, men nåede det simpelthen ikke igår,- så det måtte vente til idag,- hvilket absolut ikke gør noget
Enjoy. Jeg har været i biografen sammen med min mor et par gange de sidste par uger. Og i bland-selv-slik afdelingen er hun underligt mådeholden - hun skal bare have et par stykker fudge
Enjoy. Jeg ved godt at det ikke er fastelavn mere og at det er lang tid siden det var det, men fandt lige ud af at jeg ikke har blæret mig med mit sidste forsøg som kun resulterede i at to af mine fastelavnsboller lækkede og resten holdt tæt
Enjoy. Dette er en av mine favoritter, kylling i langpanne, den smaker helt fantastisk Jeg elsker dessuten mat hvor alt skal i en panne, deilige smaker som blander seg, ingen røring og styr over kasseroller, det er bare å sette i ovnen og vente på at den kommer ut klar til servering
Enjoy. Som I måske ved er jeg i fuld gang med en uges detox. Jeg har gjort mig en masse overvejelser om, hvordan jeg lettest kan komme igennem med succes, og kom hurtigt frem til, at juice nok ville blive min redning
Enjoy. I torsdags fik jeg rigtig meget lyst til at lave en god sund italiensk suppe da jeg følte mig lidt uoplagt og trængte til at min krop fik tilført en masse gode vitaminer
Enjoy. Kogte kartofler er kedelige. For det meste. Men det er disse lækre kroketter i hverfald ikke. Smækket med lækker spinat og en fyldig smag af parmesan
Enjoy 1 dl chiafrø. Chia Seed Pudding. Det er ikke så tit jeg deler opskrifter her på bloggen, men efter jeg forsøgte mig med Chiafrø budding, og det rent faktisk blev lidt af succes, er jeg nødt til at dele den med jer
If it’s not tasty, you won’t enjoy it and food has to be fully enjoyed and appreciated(. No shit. Det her er uden tvivl en af de bedste salater jeg har fået – både ift
Enjoy. Bananerne i frugtskålen skreg på at blive brugt - i et lækkert brød. Det lækreste bananbrød med valnødder - det tættest man kommer en kage uden at være det
Enjoy. Mandag skulle jeg hitte på et eller andet at lave til aftensmad og derfor begyndte jeg at bladre i nogle af alle mine kogebøger for at finde en ny spændende ret jeg ikke har lavet før
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.