Her er der nemlig tale om fiskefrikadeller med remoulade. Det er en passion han deler med hans far, så derfor syntes jeg at remouladen skulle være hjemmelavet
Marinara sauce er en napolitansk sauce, som normalt laves af tomater, hvidløg, krydderurter og løg. I Italien nævnes marinara sauce altid kun i forbindelse med andre retter og opskrifter, som f
Alle ingredienserne lige klar til at bruge. . De ternede grøntsager brunes og steges godt igennem. Nar man steger fars har det en tendens til at klumpe sammen i starten
Jeg faldt lige over en opskrift på whiskey sauce tidligere i dag, og jeg må godt nok sige at jeg blev overrasket over den (meget) store mængde af både fløde og smør som opskriften indeholdt
Jo længere tid den står og simrer des bedre bliver den, efter en halv times tid er grøntsagerne helt integreret i saucen og giver en dejlig chuncky BBQ sauce
En lidt anderledes remoulade men den smager serdeles godt til både varm og kold fisk. I dag blev den brugt som remouladesovs til fiskefars i fad med ovnbagte grønsager
De fleste aspirerende hjemme-kokke vil vel gerne lave sauce bearnaise. Bearnaise sauce. Det er også her timing kommer ind i billedet – kartoflerne er nemme at lave (og passer til en masse retter), men til sidst skal både bøffer, sauce og kartofler være færdige på samme tid
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.