11 dl kirschwasser. 1Pisk florsukker og kirschwasser homogen, vend flødeskummen i, og stil den på køl. 1Lav nu en hvælving med cirka 150 gram kirschskum
Lad sachertorten afkøle i mindst 2 timer. 100 g smør90 g flormelis4 store æg200 g halv sød chokolade90 g sukker100 g melBagepulverAbrikosmarmelade Pisk smørret med flormelisen indtil blandingen er cremet
1 pakke parmaskinke (Jeg brugte Schwarzwälder Schinken fra fakta) . I går var det valentines day, og derfor skulle jeg da forkæle min kæreste med lækker mad
Det er en schweizisk ret, der består af vin, kirsch (frugtbrændevin) og ost. Vin, kirsch og ost blev varmet op ved bordet i en speciel fonduegryde – en caquelon
Flest konditorier på listen over de atten konditorier med titlen af “Tre Torte” har hovedstaden Rom i skikkelse af de to konditorier Cristalli di Zucchero og Bompiani
Dejen. Smør, sukker & rasp blandes sammen i en skål. Tag en gryde og kog vand. Når vandet koger sættes endnu en skål, der kan tåle varmen, over vandet i gryden, og chokoladen hældes i skålen
torte (tohrt) - Torte is the German word for "cake. Although they may be single layered, tortes are often sliced into several layers and filled with whipped cream, jam, or butter cream
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.