En anden fordel ved dennenye opskrift, er at der er færre ingredienser i. Derudover virker disse kikærtepandekager ikke helt så kompakte som i denanden opskrift
Kom dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem (ca. Den har en meget kraftig smag, derfor var det ikke nødvendigt at bruge særlig meget af gangen, så da vi var færdige med at spise, havde jeg stadig en halv bøtte tilbage
For mig skal den perfekte udgave være knasende sprød udenpå, og samtidig blød og lækker i midten. Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)
Rør flødeosten sammen med de andre ingredienser, smag til og smør påden afkølede kage. Bland resten af ingredienserne i en skål og vend det i smør blandingen
Kagen er uden hvedemel eller anden mel (forudenhævelsesmiddel), men da den er lavet på kartoffel, giver det en naturlig stivelse, som giver kagen en god konsistens
Bruger du opskriften så må du meget gerne dele på Instagram med #designbydalkaer eller sende et billede af dit færdige arbejde til mig på bydalkaer (snabela) gmail
Den kan selvfølgelig også laves med pærer, rabarber eller hvad man nu har i stedet. Skær æblerne i tern (bare behold skrællen på) og vend dem i kanelsukker
Du kan også bruge tagget #milumilai på Instagram, så jeg kan se dit resultat. Den er så god at du næsten ikke vil tro at det er en salat du spiser – ihvertfald hvis du som jeg tidligere havde, har et billede af salat som en tør og kedelig omfang peberfrugt, iceberg, agurk og tomat
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.