Idag er resten af salaten spist som frokost og den smager om muligt bedre påanden dagen. Dagen bød på rengøring, indkøb, fitness med en veninde efterfulgt af at vi lavede dejlig aftensmad sammen
Start rullingen i den brede enden, spissen skal ligge under hornet på platen. ) I dag bakte vi disse og koste oss til lunsj, vi var gode og mette lenge etterpå
For mig skal den perfekte udgave være knasende sprød udenpå, og samtidig blød og lækker i midten. Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)
Rør flødeosten sammen med de andre ingredienser, smag til og smør påden afkølede kage. Bland resten af ingredienserne i en skål og vend det i smør blandingen
Kagen er uden hvedemel eller anden mel (forudenhævelsesmiddel), men da den er lavet på kartoffel, giver det en naturlig stivelse, som giver kagen en god konsistens
Bruger du opskriften så må du meget gerne dele på Instagram med #designbydalkaer eller sende et billede af dit færdige arbejde til mig på bydalkaer (snabela) gmail
Den kan selvfølgelig også laves med pærer, rabarber eller hvad man nu har i stedet. Skær æblerne i tern (bare behold skrællen på) og vend dem i kanelsukker
Du kan også bruge tagget #milumilai på Instagram, så jeg kan se dit resultat. Den er så god at du næsten ikke vil tro at det er en salat du spiser – ihvertfald hvis du som jeg tidligere havde, har et billede af salat som en tør og kedelig omfang peberfrugt, iceberg, agurk og tomat
Fordel mandler og kanel oven på dejen. 1. Skræl æblerne, skær dem i skiver og fordel dem i et tærtefad. 2. Bland smør, mel, sukker og havregryn sammen i en skål
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.