Her kan alle være med – forsøg dig med en anderledes og nem dessert fra Sicilien. Her kan alle være med – forsøg dig med en anderledes og nem dessert fra Sicilien
Der er de her klassiske fladbrød, som er meget udbredt i mellemøsten, der er Naan og chapati i indien, det norske flatbrød, lavash fra armenien, iran, Pane carasau fra sicilien, rieska fra finland og så mange mange flere, og de bliver hver især brugt forskelligt
Så er jeg hjemme efter en dejlig uges ferie på solrige Sicilien og klar til at dele en rigtig skøn sommersalat med jer, som min mor og jeg lavede i sommerhuset for 2 ugers tid siden. Bulgursalat med ærter, kirsebær, karamelliserede rødløg og feta (tilbehør til 4-5 personer). 4,5 dl vand. 500 g ærter (vægten før de bælges). 250 g kirsebær. 75 g feta. Skru herefter ned på middelvarme og lad dem blive bløde og karamelliserede – det tager cirka 10-15 minutter. 4,5 dl vand. 500 g. 250 g. 75 g
Sidste sommer var jeg på Sicilien, og fik den bedste italienske mad nogensinde. Olivenolie1 stort hakket løg2 fed hakkede/pressede hvidløg250 g champignon skåret i kvarte3-4 dl risotto risHønsebouillonterning (hjemmelavet fond - hvis man hedder Jamie Oliver)6 dl vand2 dl hvidvingrønne asparges i skiversaltpeberVarm olivenolien i en gryde og kom løg og hvidløg i gryden. 250 g
Retten stammer fra Sicilien og findes i et utal af variationer. 0,75 dl. 0,75 dl pureret tomat. Caponata er en antipasto baseret på grøntsager, især auberginer
), cannolin (Sicilien. ), cannolin (Sicilien. 5. Og hvis du behøver tips og råd om, hvor du skal rejse hen, eller hvor du ska bo, så er du mere end velkommen til at kontakte os på 33151313, eller skrive til os her. 5. Og hvis du behøver tips og råd om, hvor du skal rejse hen, eller hvor du ska bo, så er du mere end velkommen til at kontakte os på 33151313, eller skrive til os her
Pachino ligger på sydspidsen af Sicilien og er kendt for sine tomater, der gror helt ude ved havet. Hvis du skal til Sicilien, så er Pachino i øvrigt et besøg værd – næsten bare på grund af den stærke duft af solmodne tomater, der hænger i luften
Jeg er mest til det grove brød, men nu solen er over os, kommer jeg til at tænke på det helt fantastiske brød, vi har har fået på vores ferie de sidste 2 sommere på Sicilien. 25 g gær3 dl vand1 tsk salt2 spsk soltørrede tomater, hakket2 spsk olieca 400 g durumhvedemelevt oliven, hakketSalt og olie og tomater røres i. Bages nederst i ovnen i 20-22 min ved 225 gr. 25 g
*suk* der var EN dårlig ting ved den mad vi fik i går og det var at jeg konstant tog mig selv i at sidde og drømme mig tilbage til Sicilien, Tyrkiet, sommer, sol og VARME
Men efter vores besøg på et polpetteria på Sicilien hedder det polpettes herhjemme. 500 g oksekød, 1 blok feta der ikke er for tør i det, 1 glas soltørrede tomater eller 1 pakke opblødede soltørrede tomater, 1 hakket løg, 2 fed finthakket hvidløg, 1 lille tsk chili efter smag, salt og peber
byen, som blev grundlagt af antikkens grækere, og siden kom under både kartagensisk, romersk, byzantinsk, maurisk og normannisk herredømme – og som i dag er én af Siciliens mest populære seværdigheder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.