Selve forklaringen er ikke helt kommet med – men havregryn røres i og herefter hvedemel. Nærmest at hælde melet i af et par omgange.
Men kan også putte tranebær i – mums. Puttes i efter havregrynen.
Og man kan også tage 300 g rugmel og 300 g hvedemel.
Sidst men ikke mindst – så bliver de sprøde i skorpen – men det er jo måske ikke så børnevenligt. Så jeg plejer lige at kaste dem ned i en frysepose – og lade dem ligger der en 10 min eller så. Kondensvandet gør at skorpen bliver lidt blødere.
T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.