Med de smagfulde kantareller, den cremede fløde, et syrligt strejf citron, et godt drys persille og en bund af sprødt rugbrød bliver det her en helt skøn sensommerforret
Med de smagfulde kantareller, den cremede fløde, et syrligt strejf citron, et godt drys persille og en bund af sprødt rugbrød bliver det her en helt skøn sensommerforret
Den her “opskrift” kan vel næppe kaldes en revolution, men den er sund, nem og hurtig at lave og alletiders som morgenmad eller frokost – og jeg tænker, det måske lige netop er dén slags, I har brug for her i juledagene med julefrokoster og hvad der ellers hører til
2 gode store stykker frisk kulmule med skind Smør Olie Salt Peber 1 spidskål 2 spsk sesamfrø Grovpasta Grovpastaen er kun med, så vi var sikre på at blive mætte
H. e. r. t. i. l. a. f. n. k. v. g. d. j. s. o. F. ,. R. m. b. å. u. 3. p. (. S. c. ). ø. h. /. w. -. M. 5. 0. 1. æ. ". B. I. y. ½. 2. G. D. T. E. L. O. K. Å. U. P. V. J. A. e l
Rugbrødssandwichen er fyldt med frisk spinat, avocado, hjemmelavet pesto og skiver af gedeost, og så er den klappet sammen og ristet i parisertoastmaskinen – virkelig nemt, sundt og super lækkert
D. e. t. r. g. æ. s. k. a. i. d. O. å. n. b. l. v. p. f. o. S. M. A. G. T. I. ,. h. m. ø. y. u. j. /. (. H. V. ). 4. 1. 2. 0. Æ. K. L. -. F. P. B. 5. c. 3
(rødfisk, sandart, aborre,. med skind. Rist græskarkerne på en tør varm pande, til de er gyldne. Snit kålen groft og tilsæt det til græskar-kernerne på panden, tilsæt ¼ dl vand efter 1 minut og kog op
Det er smagen af Danmark, når det er bedst, og her spiller svampenes smag på perfekt vis sammen med syren i citronen, den grønne smag fra persillen og den sur/søde balsamico
Ristet på panden med lidt hvidløg, ingefær, citronskæl, persille, spinat og fløde. Jeg er tosset medkantareller og spiser dem næsten dagligt, mens de er her
Derfor varierer jeg mine daglige havregryn med mysli engang i mellem - som den hjemmelavede her, hvor der ikke er sukker i, hverken som honning eller almindelig sukker
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.