Smag til med salt og peber. Mornaysauce er en hvid, opbagt sauce. Det er en bechamelsauce, der indeholder ost og bruges ofte til lasagner eller andre ovnretter
Jeg var i går ude at købe ind, da jeg manglede de basale ting til hjemmet og især køleskabet, da jeg faldt over en pakke lækkert skinke(schnitzel)kød, og selvom jeg egentligt havde rester, der skulle spise, måtte jeg have den pakke med hjem
D. e. t. r. f. h. å. n. d. i. g. l. æ. s. ,. j. a. v. u. p. k. o. c. m. ø. ). J. y. O. b. K. 2. 6. x. 0. (. -. 7. /. 3. M. A. 4. C. 1. 8. %. S. L. P. B. N. T. E. ". w. V. |. z. H. I. '. U. R
Med mad. En super spændende blog med en masse lækre opskrifter som både er sunde og kaloriefattige. Gulerødderne skrælles og skæres i tynde skiver og tilsættes i gryden sammen med majsene
Mornaysauce, gerne den lette. Super nem aftensmad med få ingredienser, og det hele skal oven i købet laves i ét fad, så opvasken kan tages på et øjeblik
På trods af – mornaysauce og – kød foretages der ikke kompromiser med smagen. Denne lasagne er sprød, fuld af smag og kan spises med rigtig god samvittighed
I opskriften bruger hun kalkunkød, men jeg vidste ikke lige hvor jeg kunne finde det i hakket form, så jeg lavede det med oksekød - og tilsatte desuden mornaysauce, en ting jeg absolut ikke kan undvære i lasagne
Vi købte færdigsamlede lasagner på frost i massevis og varmede dem i ovnen. ½ l Mornaysauce – du kan også lave en bechamelsauce tilsat lidt revet muskatnød og lidt revet ost
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.