Smørkylling - Murgh Makhani
winding
winding

Smørkylling - Murgh Makhani

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 500 g kylling
  • 3 dl yoghurt el. creme fraice
  • 3 spsk tomatpure
  • 2 tsk gram marsala
  • 1/2 tsk ingefær
  • 1 tsk chili
  • 1 tsk salt
  • 5 hele kardemommefrugter
  • 7 peberkorn
  • 50 g smør
  • 4 fed hvidløg
  • 2 middelstore løg
  • 2 hele laurbærblade
  • 1 spsk tørrede bukkehornsblade
  • 1,5 dl fløde

Instruktioner

    1. Bland alle krydderierne og yoghurten sammen. Kom de udskårede kyllingestykker i og bland grundigt.
    2. Opvarm smør i en gryde og steg løgene til de er gyldenbrune. Skru ned for varmen. Kom kyllingestykkerne i sammen med marinaden og steg det hele i 7 - 10 minutter.
    3. Hæld mælk i og tilsæt laurbærbladene og bukkehornsbladene. Lad retten småkoge i 30 minutter under jævnlig omrøring.
    4. Hæld fløden i og småkoge yderligere i 5 minutter.

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.