Øv bøv, men så var det da godt at fryseren bød på en halv pose frosne grønne bønner. Det blev en lidt hot og spicy sag, men det var et lækkert tilbehør til den helt neutrale svinemørbrad og så blev der lidt rester af salaten til min frokost imorgen
Bonduelles bønner dampes og er derfor sprøde og lækre, at bruge i en salat som denne. Hvis du har fulgt min blog eller læst mine kogebøger, så ved du også at jeg bruger en del bønner og linser
Salat er jo ikke ligefrem nogen videnskab, men jeg kan godt selv have brug for lidt inspiration en gang i mellem, og denne er egentlig mest for at gøre opmærksom på at Netto har Edemame bønner som er taget ud af skalden i denne uge - kæmpe hit
Bønner og grøntsager vendes sammen med rigeligt hakket persille. Denne salat er et godt bud på en vinter/tidlig forårs salat, nu hvor vi venter på at få mange af de friske sprøde salater til rådighed
Salaten mætter pga de mange bønner. Enhver kogt bønne kan bruges. I onsdags lavede jeg denne dejlige salat, som opfylder alle de krav til en madpakke, jeg har
Jeg elsker at spise bønner. Så til frokost i dag lavede jeg denne salat, og selvfølgelig en portion der er stor nok til, at der også er frokost til imorgen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.