Spansksinspireretkartoffelæggekage lavet på rester. På spansk er denne æggekage en torlilla. Vend eventuelt æggekagen ved hjælp af en tallerken og giv den et par minutter på den anden side
Der krydres med paprika, cayennepeber, sort peber og salt efter smag – pas på med saltet dog – chorizoen er ret salt/røget, så det kan hurtigt blive for meget
Hæld æggemassen over grøntsagerne og bag æggekagen ved 180 grader i 20 – 25 minutter. Slut af med at grille æggekagen i 5 minutter, så den bliver lidt sprød på overfladen
En æggekage er perfekt at lave en aften, hvor aftensmaden skal over i en fart. Det vigtigste er, at hele æggemassen har sat sig, så tjek om det er stivnet i midten, før du tager æggekagen ud af ovnen
J. a. ,. o. g. p. ø. l. s. e. r. D. t. f. i. k. v. n. m. å. d. j. æ. h. b. u. y. M. E. -. ). O. c. (. G. w. Æ. 2. 8. 1. 6. T. R. S. ½. P. 5. V. L. H. ". C. ) g
/. V. i. k. ø. b. t. e. s. d. u. g. n. o. r. c. l. ,. f. j. v. a. m. p. æ. å. D. h. E. (. y. ). R. J. ". -. N. 2. 3. 1. 6. M. O. L. 4. C. ½. B. S. 0. H. F. 8. 9. Æ. K. P. I. z. ❤. w. G. ) g
En ret som du kan spise, med absolut god samvittighed, er æggekage. Det tager lidt tid at lave en æggekage, og hvis du haster der ud af, med høj varme så brander den helt sikkert på
pesto, tomater og mere frisk spinat efter som tilbehørSnit forårsløget fint, skær laks og spinat i mindre stykker/strimler, riv osten, og rør æggene med salt og peber
Sådan laver man den perfekte æggekage i ovn. Det er en gammeldags æggekage. En æggekage er jo sund, men hvis man ønsker en mere kalorielet udgave, kan man bruge minimælk, kalkunbacon og stenalderbrød (eller helt undvære brød)
Giv den færdige omelet et drys persille og server. I begyndelsen af ugen rengjorde jeg en masse gode grønsager som jeg skar ud i mindre stykker til en ovnbagt æggekage med masser af grønsager
Omelet med Pølser og Tomater til 2 personer. Nem og hurtig hverdagsmad med æg og pølser. Du kan bruge de grøntsager, du har tilbage i køleskabet, men kombinationen i denne opskrift er rigtig god
Æggekage i ovn – Når jeg laver æggekage i ovn bruger jeg en grundopskrift på æggekage, og så kommer jeg ellers i, hvad jeg føler for, eller hvad jeg har af rester – det kan være løg, porrer, blomkål, kogte rodfrugter – alt sammen i mindre stykker, naturligvis – eller revet ost
Ganske enkelt er det små omeletter lavet i en bradepande til muffins eller lign. Her er en hurtig grundopskrift på omeletten, og eksempel på fyld vi har kommet i
Og du kan også komme alt muligt i en æggekage – både af kød og grøntsager, ja, sågar ris og pasta. Er du til en traditionel æggekage, så er det noget med bacon, tomater og purløg
suppleret med lidt ekstra kød/fisk i æggemassen og ekstra salat som tilbehør. I morges havde jeg lyst til at gøre lidt ekstra ud af min morgenmad, og det blev til denne omelet
Omelet – Nogle mener, at en omelet og en æggekage er det samme. Den er gennemstegt og tit vendt på panden – hvis den altså ikke er en æggekage stegt i ovnen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.