Æggekage er på flere måder en herlig ret hvor du kan få brugt mange af dine rester. Er dine æg ved at blive for gamle, er det en god måde at få dem brugt på
GAMMELDAGS ÆGGEKAGE. Sådan laver man den perfekte æggekageiovn. Den helt rigtige, hvisI spørger mig. Kom baconfedtet på en pande – som kan tåle at komme iovnen – og opvarm det ved middel varme
Den er gennemstegt og tit vendt på panden – hvis den altså ikke er en æggekage stegt iovnen. Ifølgeleksikonetfremstilles den originale omelet af æg uden anden tilsætning end krydderier
Smider dem på panden eller iovnen, til de er varme, og så er der serveret. Forårsruller – Sammen med hasselbackkartofler, grillkyllinger, friturestegt Camembert, Rubinsteinkage og fastfood dukker også forårsruller op på menuen i de danske hjem – for de ligger godt i maven (siger reklamen)
Stegt flæsk iovn. Danmarks nationalret – stegt flæsk med persillesovs. Har du et stænklåg, så brug det, men du kan også i stedet stege flæsket iovnen – så går det kun ud over et begrænset område
Du kan også vælge at bage dem iovneni ca. Så er det ud af fjerene og op og komme i gang med dagen. For røsti – eller egentligrösti – er nemligoprindeligt blevet spist om morgen som morgenmad i den schweiziske kanton Bern
Navnet millionbøf kommer af at kødet deler sigi mange små stykker når det steges – om det er en million små bøffer eller én bøf i en million atomer skal jeg lade være usagt
Egentlig kan du lave kartoffelmosen som du plejer og bage den iovnen efterfølgende, men jeg synes altså at den bliver mere lækker og luftighvis man kommer æg i
Sig hej til det nye sunde hit herhjemme. Det her er det nye sunde hit herhjemme. Det er simpelthen noget at det mest enkelte at lave og det smager virkelig godt i forhold til hvor let og ikkemindst sund retten er
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.