1 kg hakket flæskefars 10-14 % røres sejt med. Lad den stå 10 minutter inden der laves frikadellerpå en god varm pande, eller ved at sætte frikadellernepå bagepapir på en bageplade og bage dem i ovnen ved 200 grader, til de er pænt brune. 1 kg hakket flæskefars 10-14 % røres sejt med
I. t. o. r. s. d. a. g. v. i. e. j. “. l. w. c. b. ”. h. p. å. n. f. æ. k. ø. m. D. u. ,. -. O. y. W. E. 1. (. ). S. /. J. F. 0. T. 3. P. M. 2. z. é. G. x. H. +. R. …
D. i. s. e. f. r. k. a. d. l. h. ø. t. b. o. u. M. n. ,. v. g. m. N. j. y. å. æ. 2. 7. c. 1. 8. p. O. ". G. z. (. 4. ). /. -. S. K. R. 3. 5. V. 6. 9. 0. s l
Steg frikadellerne i smør på en stor varm pande. Det er lavet ud fra egen opskrift, og frikadelle portionen er fordoblet så der er til frokost og aftensmad senere på ugen
Det gælder om at bruge de grøntsager, som sæsonen lige byder på - det er billigt og lækkert. Spidskål medspicysalsa serveret sammen med bagte hokkaidogræskar og tykstegsbøf
Form frikadellernemed en ske og placér dem på panden. Jeg havde ellers linet op med en lang række tiltalende navne til dellerne, for at overtale ham til at spise dem, men de blev faktisk slet ikke nødvendige, for der skulle slet ingen overtalelse til… I skal nu ikke snydes for mine påhit – det kan jo være at I får brug for at overtale resten af familien
Det kan være en lækker måde at få grøntsager på og samtidig undgå hvidt hvedemel. Hvis du i stedet foretrækker pizzabund af brød, så prøv den her fuldkornspizza med røget laks
Og det er vist ikke første gang, at jeg skriver det på bloggen… Det er nok en af mine (mange) livretter, fordi de bare kan laves i så mange forskellige versioner og kan fyldes med præcis det, som køleskabet skulle byde på
Du kan jo følge medpå Instagram, hvis du har lyst. Men inden jeg tog afsted, måtte jeg jo lige tage forskud på lækkerierne og gøre mig klar til al den asiatiske mad
fik svar på prøverne i torsdags…. ka man så erstatte det med halvdelen af ris og majs mel igen. Til gengæld prøvede vi engang med KUN rismel, og det var noget juks
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.