Den her spinatroulade med laks, avocado og flødeost byder januar velkommen på den helt sunde måde. Så er spinatrouladen her et alletiders bud på netop dét – og endda på en nem, hurtig og lækker måde
Spinatroulade med fersk røget laks. En rigtig lækker og let forret eller frokostret. Det skal du bruge. 120 g spinat – blancheret (frosset eller frisk – frisk salat fylder meget – man kan blive overrasket over hvor meget man skal bruge)
Spinatroulade – Jeg morer mig ofte over folks indbildte kræsenhed. ”Spinatroulade. ” Da jeg lavede denne spinatroulade sidst meldte en veninde sin ankomst, men tøvede en kende, da hun hørte, hvad der var på menuen til forret
Jeg fandt denne fine PCO / low carb forret, og den måtte straks afprøves. Den smagte rigtig godt, men næste gang skal der nok lidt muskat eller peberrod i spinatmassen for den smagte ikke af så meget endda
Spinatroulader. Den første ret, der blev serveret til nytårsaften, var denne lidt store appetizer. Men den smagte alt for lækkert til kun at servere til en eller to mundfulde, så gæsterne fik selvfølgelig “en rigtig” portion på trods af betegnelsen appetizer
Det næstsidste billede er en klassiker på bloggen, og jeg vil klart anbefale jer, der har prøvet at lave spinatroulade med røget laks, at prøve kartoffelrouladen også
når du laver hjemmelavet guf, spinatroulade osv. Temaet er æg. Æg har i den seneste dekade været udsat for en storm af varsler og råd fra sundhedsstyrelsen og har i den grad været det store debatområde, blandt mange sundhedseksperter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.