i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. B. u. t. e. r. n. s. q. a. h. m. g. o. p. d. f. å. l. k. J. ø. ,. -. æ. v. D. S. G. A. 2. ½. 5. 0. 1. 4. b. F. H. y. 3. T. P. 6. j. 7
Der findestonsvis af opskrifter på pizza lavet på en bund af blomkål, men efter anbefaling prøvede vi at skifte blomkålen ud medsquash (blomkåls-bunden skal dog også prøves en dag)
medkrydderier. Slut af med ost på toppen. Tag et ildfast fad og hæld lidt bechamelsovse/ostesovs i bundet og kom squash plader ovenpå, dernæst sovs, bechamelsovse/ostesovs og squash plader og sådan bliver du ved til der ikke kan være mere i fadet
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. N. e. m. a. d. b. h. ø. v. r. k. l. t. æ. ,. u. n. g. 2. 0. -. 3. o. s. å. j. p. f. y. T. V. D. q. O. F. S. R. 1. 5. %. c. ½. K. H. 4. 6. 7
De er også velegnede at have med på farten som et lillemellemmåltid. En af grundende til jeg er så fan, er muligvis, fordi jeg genrelt ikke bryder mig om rosti, og de her minderlidt, men ikke voldsomt, om de traditionellerostivi kender
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. S. u. p. e. r. n. m. o. g. s. d. a. f. t. ,. h. l. k. B. q. v. æ. ø. b. c. y. 2. 1. 3. 5. 0. (. ). ½. F. å. H. T. -. 4. R. j. 6. d g
Dog vil jeg næste gang blende suppen i en almindelig blender i stedet for, da jeg synes, det tog lidt lang tidmed stavblenderen, men til gengæld er sådan en nemmere at gøre ren igen
de sprøde lavashbrød til de fyldte squash og/eller en kartoffelsalat medmormordressing. Skær squasheneigennem på langs og skær det meste af indmaden ud (gem det og brug det i en suppe)
Den er hovedsakelig produsert av svinekjøtt, samt medforskjellige krydder. Del squashi to, på langs. Chorizo ( spansk) eller chouriço (portugisisk) er en pølse med sterk smak
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.