Stegt kylling med persille, stegt i stegeso
Solveig Thomsen
Solveig Thomsen

Stegt kylling med persille, stegt i stegeso

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 kylling (1400 – 1600 g.)
  • 1 bundt frisk persille
  • salt og peber
  • . 800 g. skrællede kartofler
  • lidt marizena jævning
  • mælk eller madlavningsfløde til saucen
  • evt. agurkesalat

Instruktioner




    Fremgangsmåde:

    Fyld stegesoen med vand minimum 1 time før den skal bruges, så den bliver mættet med vand inden brug.

    Rens kyllingen og fyld 1 bundt persille og 2 tsk. salt i den. Krydr den med salt og peber udvendig og læg den i stegesoen med brystet op.

    Sæt i ovnen ved 230 grader i alm. ovn i en ca. 1 1/4 time. Tag den ud og hæld skyen fra og sæt i ovnen 10 minutter til bruning uden låg. Skru evt. ned til 200 grader.

    Kog kartoflerne 20 minutter til de er møre.

    Lav en sauce af skyen

    Parter kyllingen og server med kartoflerne, agurkesalat og evt. en grøn salat.

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.