Stegt kylling med persille, stegt i stegeso – til 4 persone
Solveig Thomsen
Solveig Thomsen

Stegt kylling med persille, stegt i stegeso – til 4 persone

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Stegt kylling med persille, stegt i stegeso – til 4 personer
  • Når man steger i en stegeso beholder kyllingen hele sin saftighed under stegningen og man får en rigtig lækker sauce.
  •  
  • Ingredienser
  • 1 kylling (1400 – 1600 g.)
  • 1 bundt frisk persille
  • salt og peber
  • . 800 g. skrællede kartofler
  • lidt mel og mælk til saucen
  • evt. agurkesalat
  •  
  • Fremgangsmåde
  • Fyld stegesoen med vand dagen før den skal bruges, så den bliver mættet med vand inden brug.
  • Rens kyllingen og fyld 1 bundt persille i den. Krydr den med salt og peber og læg den i stegesoen med brystet op, som på billedet.
  • Sæt i ovnen ved 230 grader i en ca. 1 1/4 time. Tag den ud og hæld skyen fra og sæt i ovnen 10 minutter til bruning uden låg.
  • Kog kartoflerne 20 minutter til de er møre.
  • Lav en opbagt sauce af skyen – klik her for opskrift.
  • Parter kyllingen og server med kartoflerne, agurkesalat og evt. en grøn salat.

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.