Torsken steges blot på en varm pande, til den næsten er hvid hele vejen igennem (det kan man sagtens se på siden af den, mens den hygger sig på panden)
Rør citronsaftog olie sammen og krydr med salt og peber. Server med salat og brød. Vi bør have fisk to gange om ugen, og det prøver jeg at leve op til for tiden, så I kan se frem til mere fisk på bloggen
Lad det bruse op ogkog blandingen lidt, inden den smages til med lidt citronsaft. Citronsaft. Vend torskefileterne i mel og brun dem på en hed pande med en smule olie
Torsken lægges over løgene. Der drysses med hakket persille og krydres med salt og peber. Citronog lime skrælles og skæres i skiver og lægges oven på fisken
fyld en kylling med perlebyg der er proppet med krydderier, citron, dadler og frisk persille. Som lovet kastede jeg mig denne weekend over at lave en kyllling med perleby fra min nyeste kogebogsindkøb
The post Lynlækker torskmed porre og tomat appeared first on Grydelappen. En nem der med få ingredienser og minimal arbejdsindsats giver et lækkert resultat
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.