-. -. -. D. e. n. r. t. i. l. b. d. a. g. ,. u. k. o. s. å. y. m. v. R. 2. 3. p. é. T. N. ø. f. (. 4. ). 1. 8. M. A. I. E. h. w. c. æ. /. 0. 6. j. S. B. K
Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fylt med mozzarellaost, soltørket tomatog basilikum. Plasser blandingen i kyllingen som på bildet og «lukk igjen»
Steg kyllingebryst på en pande i lidt olie og krydr med salt og peber. Retten er let at lave og er en god hverdagsret, der ikke ligger for tungt i maven, men som også samtidig kan pyntes med lidt frisk persille og serveres med lækkert brød og salat og derved blive en ret, der sagtens kan serveres for gæster også
Det gør selvfølgelig ikke ligefrem retten sundere - til gengæld bliver smagen mange gange bedre, og en gang imellem må smagen godt prioriteres højest, selv om det betyder en en lidt højere fedtprocent
-. J. e. g. h. a. v. d. f. å. t. l. y. s. i. n. k. –. o. m. r. p. S. j. b. ø. N. w. ,. I. c. u. D. (. 2. ). ½. 1. 0. 5. K. P. M. O. H. æ. T. B. 3. 4. E
Start med at brune kyllingen på alle sider i lidt smør og olie. Så er det tilbage medkyllingen. Herefter smider du tomater, rosmarin, timian og oliven i og smager til med salt og peber
Vi spiste dem med en salat af agurk, tomat, feta, oliven og løg - alt sammen skåret i små tern. Fyldet sørger for, at kyllingen ikke bliver tør - og samtidig får det rettens fedtprocent i vejret
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.