Det andet lag består af et lag god kagecreme, og derpå en masse friske jordbær i tynde skiver. Når man skal være mange til fødelsdag, er det festligt med en stor lagkage
Jeps, det gik min mor og jeg ihvertfald ud fra, da vi for lang tid siden skrev denne opskrift ned sammen på en ordentlig omgang tarteletter med høns i asparges MUMS
Eventuelle rester holder sig fint en uges tid på glas i køleskabet. Stor frokost. Klik for at dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Klik for at sende som e-mail til en ven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Like this
I. d. a. g. e. r. t. s. o. b. D. y. j. ,. v. h. (. u. f. ). i. å. k. ø. n. p. l. m. æ. J. M. B. -. E. O. V. C. H. 2. 0. ½. 1. 5. R. Æ. 6. 8. L. S. c. 3. N. . 7. F. "
Den senere tids skriverier om minipølserne hos Statoil fik koncernen til at få pølserne til at vokse og samtidig give rabat på småkræene indtil nye og større pølser fandt vej til disken
På turene frem og tilbage fra Kolding, og på hotelværelset om aftenen har jeg hæklet karklude. De er mennesker med overskud og et stort, varmt hjerte som jeg er dybt taknemmelig for vi har i vores omgangskreds
S. o. m. l. v. e. t. f. å. r. i. h. n. D. I. Y. p. d. s. c. a. j. g. J. b. u. æ. k. 3. ,. 5. 1. 2. F. =. L. K. -. M. R. 6. ø. (. ). 9. . *. _. 4. 7. B. y. O. H. '. n l. l m
1 majskylling på 1,8 kg. 6 store kyllingelår fra majskyllinger, ca. 4 store gulerødder i små tern ( gem 1 til den sidste halve time). 4 store tsk. 1 majskylling på 1,8 kg 6 store kyllingelår fra majskyllinger, ca. 4 store gulerødder i små tern ( gem 1 til den sidste halve time). 4 store tsk
I december skrev jeg om mit besøg på Valrhonas chokoladeskole École du Grand Chocolat som ligger i denne lille by Tain-l´Hermitage syd for Lyon i Frankrig
Selvom der for flere og flere (ikke undertegnede) er gået sport i at spise stenalderkost med kød til morgenmad og fornægtelse af hvede, så er jeg sikker på at mange i dag sætter tænderne i de gode danske hvedeboller
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.