Blend havregryn til mel og bland med quiona, æg, salt, Fiberhusk og skyr. Opskrift til 10 små boller. dl kogt quiona (svarer til ca 1 dl quiona som ikke er kogt). Giv dem 20-25 min ved 175 grader i en varmluftsovn og så er du klar til mad. emailprint dl kogt quiona (svarer til ca 1 dl quiona som ikke er kogt)
Du kan vælge at trille farsen til de traditionelle kugler og stege dem i friture, men jeg vil nu helt klart anbefale dem her som lækre falafelbøffer helt uden olie – for eksempel som her serveret på hjertesalat og toppet med tahindressing, hoisin, shirasha, frisk persille og cherrytomater
Menuen stod på falafler, og da jeg så opskriften på chiliolie hos Valdemarsro, var jeg nødt til at prøve den, da jeg elsker at få chiliolie i en rullekebab fra Bazar Vest
olie til formene. Tilsæt broccoli, kartofler samt laks i tern og rør let. Opbevar dem i en lufttæt beholder på køl og spis dem til morgenmad, frokost, på madpakken eller bare som en snack
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Nu skal vi, ligesom mange andre efter ferien, i gang med at skabe de gode sunde rutiner igen. Vi har forsøgt at holde os godt i gang hele ferien, med bla løb langs kyster og skove samt styrketræning med os selv og vores lille glade søn som vægtstang - det er gået så fint, og har været med til at gøre ferien endnu bedre
- med max power og et strejf af æble og kanelJa for med disse flade powerkager, er det pludselig ikke ligeså forbudt og besværligt at spise pandekager til morgenmaden, for disse tager ingen tid at lave og er samtidig sunde
dag for både mænd og kvinder, dog stiger det til 10µg pr. Dette er dog ved at blive ændret til at man anbefaler at voksne op til 75 år indtager 10 µg om dagen og voksne over 75 år 20 µg
Efter en skøn træning er det vigtigt at få tilført næring til kroppen. Perioden lige efter træning er din krop ekstra modtagelig for protein til at genopbygge de brugte muskler med, dette kaldes ” The open window of opportunit”
Men denne gang tror jeg at jeg har fundet den perfekte måde at tilberede dem på. Hold godt øje med dem, og skru eventuelt op til sidst for at giv dem det sidste sprødhed
lidt honning til at tilføre dejen sødme. Bland mel, havregryn, vaniljepulver, bagepulver, kanel, æg, mejeriprodukt, hakkede mandler og chokolade sammen med bananerne (Hak lidt ekstra mandler og chokolade til topping)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.