Supernemme koldhævede flutes
FoodPress
FoodPress
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 3 dage på køl.
  • 250 grader og skru derefter ned til 200 g og bag i yderligere 5-10 min. afhængigt af, om du vil fryse eller spise med det samme. Brødet bliver faktisk allerbedst, når det bliver genvarmet efter frysning, da det får en god, sprød skorpe og dejlig saftig midte.
  • 400 g. hvedemel – ellers risikerer du, at brødet ikke hæver ordenligt og bliver for klægt og massivt.
  • 450 g hvedemel
  • 100 g grahamsmel
  • 50 g speltblanding (fås hos Urtekram) – skal lige i blød i varmt vand i 5 min. inden de tilsættes
  • 50 g havregryn

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.