Denne suppen faller i smak for både store og små, metter og varmer godt i vinterkulden. Perfekt for dager hvor du ikke har lyst eller tid til å stå på kjøkkenet men ønsker noe kjapt og enkelt
Man kan selv vælge hvor stærk tacofyldet skal være, så både børn og voksne kan være med på den. En super lækker og anderledes måde at servere taco-fyld på end de sædvanlige taco-skaller
Det kan godt være det er midt i juletiden, men specielt julede er vi nu ikke (ja ok, der kommer dog en julemenu senere, kan jeg godt afsløre…), så vi lavede mexikanske tacos for nylig, med en bland selv buffet af tilbehør
Som du kan se på billederne herunder, blev det denne aften til “tacos” af spidskål med fyld af kartoffelsalat i en marinade af citron, olie, hvidløg og dild, stegt aubergine, løg og tomattern, majs, fintsnittet frisk spinat, majroe i tern og gulerod i tern
T. a. c. o. f. r. i. d. y. -. e. t. v. s. h. l. m. n. g. b. A. k. V. p. å. ,. u. æ. O. S. 1. j. J. /. 2. 0. M. D. ø. E. L. *. ½. 8. B. 5. q. G. =. (. ). P. F. ". _. . H. K. l
Kombinationen af de bløde tacosmed det møre og krydrede pulled beef, rødløg og den cremede, let syrlige avocado-salsa med saftige tomater, sprøde æbletern og limesaft spillede bare så godt sammen
Alt bliver sat på bordet, og så kan man selv lave sine tacosmed det, man kan lide. En tortilla der er foldet på midten og friteret, så den er blevet hård og kan fyldes med alskens lækkerier
Sluttes af med det sidste kødsovs, og revet parmesan. Er du til lasagne med lidt spicy smag. Den er lavet ud fra en opskrift til at den skal laves i en mikroovn, dog fortrækker vi at lave den i ovn, og derfor lavede vi nogle ændringer til den
Sidste weekend drømte vi os tilbage til vores ferie i Mexico for næsten tre år siden, med disse hjemmelavede mexicanske tacosmed fyld af pulled pork, gourgemole, majs, rødløg og selvfølgelig masser af frisk koriander
Tacos (næsten) med blomkål stegt i andefedt, rå blomkål, ande-chicharron, løg og salsa-macha. Tryk mindre “tacos” ud af de store tortillaer og smid de forskellige ting deri – så’ der serveret …
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.