Tagliatelle LPP
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Tagliatelle LPP (laks, pesto, porre)
  • (2 pers)
  • 250/500 g frisk fuldkornspasta
  • 4 laksesteaks fra frost
  • 1 porre
  • Salt og peber
  • Saften af ½ citron
  •  
  • Basilikumspesto
  • ½ potte frisk basilikum
  • . 100 g sorte oliven uden sten (grønne kan også snildt bruges)
  • 4 spsk olivenolie, evt. mere
  • 2 fed hvidløg, pressede
  • Saften af ½ citron
  • Salt og peber

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.