Ideen opstod egentlig i sommerhus med en veninde for et par uger siden, hvor vi gerne ville eksperimentere med en ny version af bagt havregrød, og da vi begge var ret vilde med det, måtte jeg hjem, lave det igen og tage billeder af retten, så jeg kunne dele den med jer også
,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. E. n. s. u. p. e. r. k. ø. l. t. o. g. m. h. v. d. a. D. æ. å. f. i. J. j. b. (. 2. 3. 0. ). M. 4. 1. 5. c. y. S. L. N. 6. -. 8. K. B. T. 7. R. 9. P
De kan med fordel laves dagen før og så blot bages lige inden servering. Alle ingredienserne, undtagen rasp, tomaterog olie, mixes sammen i en foodprocessor
I et smurt ovnfast fad lægges auberginerne skiftevis med lag af tomatskiverne, der drysses med persille og hvidløg imellem lagene og krydres med peber og salt
Hæld kogende bouillon i fadet og drys med spidskommenfrø, salt og peber. I denne ret følges de med den grønne romescokål, som er forholdsvis ny på det danske marked
Hæld lidt olie, honning og balsamico over drys med lidt salt og peber. Grill de små brød med gedeost under ovnens grill i et par minutter, men hold hele tiden øje med, at de ikke bliver brændt
Hvis du står og vil prøve noget nyt og vil skifte burgerbøffen ud mednoget andet, så vil jeg klart anbefale portobellosvampe, som du kan fylde mange lækre ting i og bage dem i ovnen
,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. K. a. l. k. u. n. f. t. m. e. d. b. g. o. r. s. 2. 5. 0. v. h. ø. æ. (. 1. ). i. /. p. M. c. 4. y. B. 8. T. å. V. R. L. S. F. j. O. D. P
Top med rødløg, tomaterog karse og læg overen på. Denne weekend-lækkerbisken er fyldt med forkælelse og lækre detaljer, og derfor ender burgeren også ret langt fra den originale cheeseburger, som vi også holder af
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.