I weekenden laver jeg den første simreret, boef bourguignon, det bliver skønt. Derfor denne lille liste over uundværlige ting i køkkenet de næste par måneder
Der skal ofte bruges alverdens erstatninger for dette og jeg hader selv når jeg finder en super lækker opskrift, men at der så skal bruges ingredienser som jeg nærmest ikke engang aner hvordan udtales
I forbindelse med min praktik, fuldførte jeg individuelle kostvejledninger, hvor jeg under en af mine vejledninger kom i tanke om, hvor nemt det er, at blive snydt af "højt proteinindhold" eller højt kostfibreindhold" på varedeklarationer
B. i. l. g. e. f. r. u. t. a. S. y. d. -. o. M. m. k. A. D. s. p. ø. j. c. v. n. ,. h. b. K. F. T. E. æ. G. O. H. C. (. å. ). J. ". U. I. W. R. L. 2. 0. 6. N. P. 1. 4. Ø. 3. 5. '. 8. V. x
Dog holder det mig ikke altid fra at spise usundt, men når jeg så gør, dukker der en lille ond stemme op i mit hoved, som prøver at fortælle mig, at jeg nok skulle spise en gulerod i stedet for
Nå nu blev der endelig tid til at skrive det indlæg som jeg lovede i går - det er ikke sådan med at have baby pips i huset, den kræver lidt opmærksomhed og det havde jeg faktisk også en opvask, som gjorde
Men ikke undervejs, der skal energien og fokus bruges på lidt andre ting. Ergo skal jeg altså gense en dejlig by, men selvom der er fest, hører du mig nok ikke synge hurra, hurra undervejs
Fiskegrateng600 g fiskefilet3 ts provancekrydder2 ss eddik50 g smør3 ss hvetemel4 dl melkSalt og pepper1/4 - 1/2 ts revet muskatnøtt1 - 2 ts finrevet appelsinskall1 ss dijonsennep100 g revet parmesan 3 egg50 g strøkavringSett ovnen på 200 graderKok fisken i godt saltet vann tilsatt provancekrydderet og eddik i 5-7 minutter, eller til fisken er kokt
Sådan har jeg det heldigvis ikke længere, og det er der en meget godt grundt til. Jeg indrømmer blankt, at jeg førhen gik under kategorien ‘den meget fedtforskrækkede type’
) Og jeg kan faktisk ikke huske, hvornår jeg sidst har lavet koteletter i fad (om nogen sinde). hvis jeg selv skal sige det (og det kommer fra én, der aldrig har været specielt vild med koteletter i fad
Den kræver få indgridienser og er så nem at lave at den ikke engang skal bages. Den består i al sin enkelthed (næsten) kun af fedt, sukker og hvidt brød - Det bliver ikke mindre fitnessagtigt
Men både min bror og jeg er kommet ud på den anden side og bærer ikke nag. Det ved jeg godt. Det han blev belønnet med, var det der pulverstads i brevform… Det bliver mine børn aldrig udsat for – og min bror heller ikke, når han kommer på besøg
Der er en tid til alting. Men vær opmærksom på at de ikke får for meget og begynder at sprække. Og især en tid til at kræse om sin familie og venner skal der være
Det kan selvfølgelig være svært at forandre ting – især vaner. Hvis du er rigtig striks så undgår du også i en periode ris og kartofler – men det vil jeg nu ikke anbefale i en længere periode
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.