Jeg har en masse tomater fra mit drivhus i fryseren og i dag fik jeg lyst til at lave en tomatsuppe af friske tomater ( ja de har været frosne men er ellers yderste friske
Læg croutonerne på et bagepapir og rist dem i ovnen samtidig med at tomaterne bages. Pluk tomaterne af stilkene og skær store tomater i kvarter og fordel alle tomaterne i en bradepande
I et smurt ovnfast fad lægges auberginerne skiftevis med lag af tomatskiverne, der drysses med persille og hvidløg imellem lagene og krydres med peber og salt
Så menuen kom til at stå påhjemmelavettomatsuppe. I går fik vi en kæmpe portion friske tomater og da en del af dem var revnet, skulle de bruges med det samme
Jeg har i samarbejde med én af Sveriges bedste kokke, Stefano Catenacci, udvalgt nogle af opskrifterne fra hans kogebog “Stefanos Italia – den stora italienska kokboken med fotografier af Joel Wåreu”, som jeg deler med jer her på bloggen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.