Flere gæster besøger siden med DIY for hæklede juletræer og andre juleindlæg. Personligt er tiden ved at indfinde sig, når begge børns fødselsdage samt skolestart med forældremøder og lignende er overstået i slutningen af september
Jeg har fået den nye Karoline kogebog, og den er fyldt med gode historier og minder fra barndommen. Jeg elsker at få nye kogebøger, og kan bruge mange aftener på at se dem igennem og samle inspiration
I dag er fredagsinspirationen en lidt blandet omgang, med gode nyheder om vegansk madtrend i Danmark, en virkelig god plantebaseret kaffefløde og nye videnskabelige beviser for en plantebaseret livsstil
Jeg er ikke den store fortalerfor proteinbarer, og synes en del af dem smager syntetisk. Jeg har ofte før i tiden enten nydt en frugtstang fra Castus, et æble, gulerodssnacks eller nogle hjemmelavet knækbrød, men synes stadig der manglede noget som også var lækkert og gav en god mæthedsfornemmelse
Sæt risene over i en gryde for sig og kog dem efter anvisningen. Svits løgene, hæld champignon ved og lad dem stege under omrøring til væden er fordampet godt
Om du er cheesecake-elsker (som mig) eller stadig mangler lidt for at blive overbevist - vil jeg love dig, at denne opskrift er værd at prøve kræfter med og vil være et hit hos både venner og familie
Der er en første gang til alting – og heldigvis for det. Når cremen skal bruges, piskes den tyk med håndmikser (pisk endelig ikke for meget, så gryner/skiller den) og er klar til brug
Jeg trænger i den grad til forår. Denne lille ret er forårfor mine øjne og gane. Laksetatar med spinat og grove croutoner150 gr helleflynder150 gr fersk laks150 gr røget laks6 dadeltomater1 bundt koriander1 bundt purløg6 spsk olivenolie2 limeSalt og peberSørg for at fisken er helt frisk og sig til fiskehandleren den skal bruges rå
I går var Oskar og jeg ude ved mine forældre, hvor vi for tiden er ret ofte. Det skyldes til dels det hyggelige selskab, men bonussen oveni hatten er, at ham Oskar sover som en drøm derude i forstaden
- og ganske anvendeligFor ikke nok med at du kan variere mellem salt, sød eller stærk lakrids, så er det nemt og overskueligt at give sig i kast med, og så smager det bare fantastisk til rigtig mange lækre ting
For ikke så længe siden stiftede jeg for første gang bekendtskab med disse små sunde vidundere. Historien fortæller at det oprindelig blev brugt af de gamle Inka og Mayaindianere i Sydamerika
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.