The post Lynlækker torskmed porre og tomat appeared first on Grydelappen. En nem der med få ingredienserogminimalarbejdsindsatsgiver et lækkert resultat
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. S. å. e. r. d. m. t. l
Den dampede torsk beholder saft ogmed den rette mængde revet limeskal, chiliogkorriander så fremstår torsken som et rigtigfint, smagfuldt ogdelikat stykke fisk
Det er virkelig en lækker suppe ogjordskokkernegiver den bare en fantastisk smag. Efter at restaurantbesøg i Aarhus, hvor jeg fikjordskokke/kartoffel suppe til forret, har jeg selv haft lyst til at lave det
Vispiste en bagekartofler, lidt nudler , ristedechampignonerog en lækker grønkålsalat med æble, rosenkål, rosiner, lidthonning, salt peber oglidt løgpulver til
Torsken steges blot på en varm pande, til den næsten er hvid hele vejen igennem (det kan man sagtens se på siden af den, mens den hygger sig på panden)
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. R. ø. d. b. e. r. n. a. f. m. t. å. s. v. o. ,. g. j. k. l. p. y. D. T. u. O. ". J. (. ). S. 2. 1. 5. h. 4. 0. ½. c. F. K. G. æ. 3. B
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. t. r. å. s. d. f. o. u. g. ,. j. l. k. a. p. m. n. b. v. æ. h. ø. c. y. H. J. S. T. F. 2. 1. 3. 4. ½. %. K. 8. 5
Torsken er bagt i selskab med et par skefulde hyldeblomstsaft og en klat smør. Det her er en super nem måde at tilberedetorsk, eller hvidfiski det hele taget, så det bare smager rigtig godt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.