The post Lynlækker torskmed porre ogtomat appeared first on Grydelappen. En nem der med få ingredienser og minimal arbejdsindsats giver et lækkert resultat
D. e. t. k. a. n. v. l. s. ". H. r. d. g. '. b. c. o. f. i. ✿. B. m. ,. u. p. I. 3. -. 4. j. 6. 0. S. 2. ø. 1. h. (. G. ). 5. é. æ. y. R. T. L. V. å. 8. ⊱. ╮. N. ♥
Smagte skønt, jeg elsker spinat med muskatnød, og det giver noget smag til den neutrale torsk. Ovenpå lægges torskefilleten, som overdryppes med citron saft
Drys med estragon og smuldr bouillonterningen over. skulle væden gerne være reduceret og perlespelten blød, hvorefter blandingen tages ud af ovnen ogtorskefiletterne placeres ovenpå
Smag til med salt og peber. Lad dem trække med saltet mens du ordner de øvrige grønsager. Have og drivhus bugner af squash ogtomaterog det er en dejlig blanding
Den dampede torsk beholder saft ogmed den rette mængde revet limeskal, chili og korriander så fremstår torsken som et rigtig fint, smagfuldt og delikat stykke fisk
Vi spiste en bagekartofler, lidt nudler , ristede champignoner og en lækker grønkålsalat med æble, rosenkål, rosiner, lidt honning, salt peber og lidt løgpulver til
Hvidløgscremen blandes og smages til, serveres sammen med (eller i) salaten. i alle mulige slags afskygninger og de bliver bare ikke meget bedre, end de er lige nu
Torsken steges blot på en varm pande, til den næsten er hvid hele vejen igennem (det kan man sagtens se på siden af den, mens den hygger sig på panden)
En frisk og syrlig salat der egentlig er bedst om sommeren. Det kan lykkes at finde enkelte gode cherry tomatermed lidt smag i selvom det er vinter så here goes…
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.