D. a. v. i. s. k. u. l. e. f. j. r. A. b. t. ø. d. g. ,. n. o. p. å. J. m. h. (. ). y. æ. ❤. S. -. 1. 4. *. 5. 0. 2. c. 8. H. w. 3. R. x. Æ. L. 6. 7. P. 9. G. ) l
Jeg har et lidt mærkeligt forhold til pebernødder. Jeg elsker at julebage, og pebernødder bliver da også bagt hvert år, men det er rent og skær kun, fordi det er tradition
Mørbrad i fad – Normalt når du får mørbrad i fad eller får mørbradgryde, så er mørbraden altid skåret i mindre eller større tern, stykker eller skiver, inden den bliver tilberedt
Hjemme ved os, er det nærmest blevet en tradition at få nybagte boller om søndagen. For at vi kan sove lidt ekstra, er det helt perfekt med en omgang koldthævet boller som kan stå natten over
Bürek eller börek eller andre varianter af ordet er oprindeligt en tyrkisk ret, men den er udbredt i flere andre lande – som Bulgarien, Grækenland, Israel, Italien, Bosnien, Tunesien og mange andre steder i verden også
Det er efterhånden blevet en fast tradition for mig, at lave en kålsalat til vores juleaften. De sidste år har jeg lavet denne kålsalat Grønkålssalat med æble, appelsin, og granatæble
Dansk jul. Langtidsstegt flæskesteg af svinekam. By Madfidusen. December 24, 2015. No Comments. I Danmark har vi mange traditioner op til jul, og som dansker er du sandsynligvis bekendt med dem alle
Jeg er for alvor kommet i gang med julehyggen. Jeg har de sidste par år ønsket, at jeg var gået i gang noget tidligere med alt det julehyggelige, fordi jeg simpelthen synes at december måned er ovre lynhurtigt
Æble-marcipan-kage. 29 Flares. ×. Det er efterårsferie, og traditionen tro betyder det, at jeg rammer Sønderjylland og flytter ind på mit gamle pigeværelse for en lille uges tid
Snobrødsdej – Det er så hyggeligt at bage snobrød. Det er ikke fordi snobrød er en kulinarisk oplevelse – okay det smager fint, men ligefrem at kalde det gourmetmad, det ville være en overdrivelse – næ, nej, det er traditionen med måden at lave det på
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.