Er du faldet for det tyrkiske køkken, har du været på ferie i Tyrkiet og savner det allerede, eller har du bare lyst til at prøve nogle andre kødgryder end de danske, så tjek vore samling af opskrifter på nogle af vores tyrkiske specialiteter og delikatesser herunder
Den har sin oprindelse i Tyrkiet, men spises mange andre steder i verden også. Del. Pilaf er oprindeligt en ret – eller tilbehør – der bliver tilberedt af langkornede ris
Simit – Har du nogensinde være i Tyrkiet, har du med garanti smagt simits. Men i Tyrkiet er det ringe. Så lov mig, at hvis du ikke allerede har været i Tyrkiet og har smagt simits, så smag dem, hvis du nogensinde kommer til Tyrkiet
Men falaflernes hjemland er Tyrkiet, og der bliver de vist spist af alle kødspisere som vegetarer, forskellen er nok mest, at man i det tyrkiske køkken har en større tradition for at bruge bønner og bælgfruger
i Tyrkiet, er det nu høj sæson for figner. Har du hørt om udtrykket season food. Kort fortalt betyder det, at man, så vidt det er muligt, skal tilstræbe at spise sæson relevant frugt og grønt
Albanien, Bosnien, Bulgarien, Grækenland, Kosovo, Montenegro, Serbien og Tyrkiet. Baklava er en dessert – et bagværk – der stammer fra … ja, det ved man faktisk ikke helt
I Tyrkiet findes der ikke bare én opskrift på kurabiye, men mange. Kurabiye – Det er altid sjovt at prøve nye opskrifter og især opskrifter fra fremmede lande med en helt anden madkultur end dansk
På webshoppen kan man købe håndlavede gulvtæpper i høj kvalitet lavet af talentfulde tæppevævere med hvért deres speciale fra landende Nepal, Indien, Tyrkiet og Marokko
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.