Vi startede med at lave en base, altså en vaniljeis, kører den i ismaskinen, putte den i fryseren et par timer, tage den op, og lad den tø lidt, indtil at man kunne røre den rundt, og så kom jeg groft hakket chokolade og mandelkrokant (a la brændte mandler) i
Jeg kigger altid efter ideer i min hverdag og bliver inspireret på mange måder, men falder selvfølgelig ogsånogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
Bland mel, bagepulver og vanilje sammen og rør det i dejen skiftevis med mælken. Det er en skrøne, at man ikke kan lave kage, marmelade og mos af nedfaldsæbler
Anret en stor kugle vaniljeis i hvert kræmmerhus og pynt af med chokoladespåner. Flæk vaniljestangen på langs og skrab kornene ud og skil dem ad med en kniv i lidt sukker
Den er så hurtig og enkel at lave, og så smager den himmelsk. En klat creme fraiche eller flødeskum er også rigtigt godt til, hvis du ikke lige har is i fryseren
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.