Der er ikke noget mere hyggeligt, end en kop varmkakao her i de kolde vintermåneder. Noget som overraskede mig meget, var egentlig selve kalorieindholdet i sådan en kop
Denne opskrift er inspireret af Månebarnets lækre Smækkersnaps - idéen med at blende dadler og havremælk sammen fik mig til at tænke på om det mon ville være muligt at lave en cremet og smagfuld omgang varmkakao på samme måde
Opskriften er fra The Unofficial Harry Potter Sweet Shoppe Book, og den skal minde om den varmekakao Harry fik hos Ron den aften han ankom i den flyvende Ford Anglia
Jeg valgte i går at lave kyllingefrikadeller, hvilket gør, at jeg har kylling til to dage nu (jeg sparer tid -og de er lidt lækrere end alm kyllingepålæg)
Jeg læser med inde hos Xenia og hun har delt en opskrift på en lækker varm LCHF kakao. Jeg hælder det kogende vand hen over kakao, kanel, kokosolie og chokolade
Du kan selvfølgelig benytte dig af varmen, hvis du vil have smeltet chokolade udover kagen. mørk chokolade Pisk æg og sukker sammen til en luftig masse og bland dernæst mel, bagepulver ogkakao i en anden skål
Denne smeltes i det varme chokolade og får den ned på en arbejdende temperatur på ca. For at få et tyndt lag og et sprødt crunch, har jeg kommet lidt kakaosmør i vandbadet, sammen med chokoladen
Isen er meget fedtfattigog rig på gode kulhydrater. Fedtfattig is opskrift. Denne frugtis med udelukkende banan og jordbær er fantastisk og er et sikkert sommerhit
Mine fejl-småkager var blevet til nogle lækre kakao cookies i stedet for. Sukkerfri, LCHF, Cookies, Glutenfri, Småkager, Kakao, Mælkefri, Low Carb Kakao cookies
at være sukkerfri hænger ikke heeelt sammen med fødselsdag - en traditionel dansk fødselsdag plejer jo at være noget af en kaloriebombe, men ikke længere
Normalt laver jeg min tunmousse efter denne opskrift, men da jeg ikke havde ingredienserne hjemme til det, besluttede jeg mig for at bikse en ny opskrift sammen – denne gang i en fedtfattig version uden fløde
Jeg har således lavet denne med mørk chokolade og hasselnødder (klart min personlige favorit), mørk chokolade og appelsinskal (kommer stærkt lige efter) og endelig hvid chokolade/lakrids (jeg er måske ikke så meget en lakrids-pige)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.