Det er ikke så ofte, at jeg bruger couscous, da jeg ikke har det for vane, men denne ret er enormt lækker og nem at lave, og jeg har helt sikkert fået lyst til at eksperimentere mere med dette fine kornprodukt
Olivenolien kommes i et glas, hvidløget presses deri og blandes godt sammen med krydderierne. Kikærter er mest kendt som brugt i humus og falafel, men er også velegnet i salater og gryderetter
Du ser en dåse kikærter, en masse krydderier og ellers bare en gabende tomhed i dine køkkenskabe, så derfor kaster du dig frådende over den der grimme pose chips med dip
Før servering drysses der med frisk hakket persille og timian. De blev lavet, som det i min optik hører sig til, på en blanding af kalvekød og svinekød
Jeg kan rigtig godt lide sådan nogle grove boller med masser af kerner, så i de har varme vinterboller er der også godt med Kruska, som består af knækket hvede, rug, byg og havre
Vores underviser May Kaidee er fuldstændig eminent til thailandsk mad, og vi gik derfra med en rygsæk fyldt med skønne madoplevelser – så det vil der helt sikkert også komme en masse af her på bloggen
Jeg synes kikærterne er fantastiske, da jeg længe har søgt efter en let snack, som samtidig kunne give mig nogle proteiner, og ligesom mine Protein chokoladeboller med chia og hytteost , er disse fantastiske til at tage med på farten
Tilsæt tomatpure ogkikærterogvarm igennem. Tilsæt tomater og spinat ogvarm igennem ca. Vegansk gryderet medkikærterog couscous med koriander og gulerødder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.